Formand giver Agger som jubilæumsgave til Brøndby

Brøndby-formand, Jan Bech Andersen, har været i det gavmilde hjørne i forbindelse med købet af landsholdsanfører Daniel Agger i Liverpool.

Storaktionæren har betalt en ukendt sum penge for at gøre den opsigtvækkende handel mulig.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjælpe med at få det her til at ske. Mit bidrag til denne handel skal ses som en jubilæumsgave til klubben såvel som en investering i klubbens fremtid, siger Jan Bech Andersen til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby blev etableret i 1964, og det har formanden ønsket at fejre.

Handlen kunne dog ikke lade sig gøre uden velvillighed fra Liverpool samt Daniel Agger, der går kraftigt ned i løn.

- Jeg synes, at en Daniel Agger tilbage i den gule trøje er den bedste måde at markere 50-året for stiftelsen af Brøndby IF på.

- Nu kan vi sige velkommen tilbage til en af klubbens helt store helte, der har haft en fantastisk karriere både i udlandet og på landsholdet.

- Jeg synes, at det er smukt og beundringsværdigt, at Daniel har så meget kærlighed til klubben, at han vil give afkald på langt størstedelen af sin løn samt på større karrieremuligheder for at vende hjem og igen være en del af at bygge et nyt og succesrigt Brøndby IF, siger Jan Bech Andersen.

Hverken Brøndby eller Liverpool ønsker at oplyse, hvor meget den danske superligaklub har betalt for 29-årige Agger.

Daniel Agger spillede i Brøndby frem til januar 2006, hvor han blev solgt til Liverpool.

Brøndby meldte allerede lørdag morgen ud, at en eventuel handel blot ville påvirke klubbens regnskab i begrænset omfang.

/ritzau/

 

Dagens Gossip