Formel 1-boss foretrækker Hamilton som mester

Lewis Hamilton vil være en bedre verdensmester, en bedre repræsentant for Formel 1 end Nico Rosberg. Det siger Formel 1-bossen Bernie Ecclestone.

- Helt personligt mener jeg, at Lewis Hamilton ville være en god verdensmester. Han er mere kendt rundt om i verden end Nico. Som en konsekvens af det, ville han være en bedre verdensmester for sporten, siger Bernie Ecclestone til Formel 1-organisationens hjemmeside.

Bernie Ecclestone har stået i spidsen for Formel 1 i årtier, og han mener, at Lewis Hamilton er langt mere genkendelig i hele verden.

- De færreste mennesker har hørt om Nico Rosberg. Derfor ville Lewis være en bedre mester, fortsætter han.

De to Mercedes-kørere er de eneste, som fortsat kan vinde årets Formel 1-titel, og med dobbelte point i det sidste grandprix i Abu Dhabi kan de begge gøre det.

Ecclestone erkender, at han før sæsonen troede, at Mercedes ville gøre mere for Rosberg end for Hamilton, fordi det tyske team hellere ville have en tysk end en britisk vinder.

- Jeg troede, at det ville passe teamet bedre, så der måske ville være mere støtte til en tysk kører, men det har der ikke været, siger han i et interview, som blev lavet ved sidste uges grandprix i USA, men først blev lagt på Formel 1's hjemmeside søndag før det brasilianske grandprix.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip