Formel 1: Hamilton klar til ny gigantisk kontrakt

Den britiske Formel 1-verdensmester Lewis Hamilton står over for en gigantisk kontraktforlængelse med Mercedes.

Lewis Hamiltons nuværende kontrakt løber ud efter denne sæson, og ifølge Skysports er en ny aftale allerede forhandlet på plads. Kilder fortæller til den britiske tv-station, at aftalen meget vel kan blive offentliggjort i denne uge.

- Snakken går frem og tilbage mellem advokaterne, så forhåbentlig inden weekenden. Men ellers kommer der en udmelding, når den er klar, siger Lewis Hamilton til Skysports, mens han til andre britiske medier er citeret for, at det er lige op over.

- Det skulle blive klar i denne uge. Jeg ser ingen grund til, at det ikke skulle blive sådan, siger han til flere britiske medier ifølge nyhedsbureauet dpa.

Lewis Hamilton tjener ifølge adskillige internationale medier i omegnen af 20 millioner britiske pund, svarende til 204 millioner kroner årligt i sin nuværende kontrakt.

Det er mindre end Fernando Alonsos 25 millioner pund hos McLaren. Men det skulle der blive rådet bod på i den nye kontrakt, som vil sende Hamilton op på samme niveau som Alonso.

Den tidligere verdensmester Sebastian Vettel, som vandt grandprixet i Malaysia i søndags, har øjensynligt en mindre årsløn end Alonso, men menes at have fået en såkaldt "sign-on fee", da han skiftede fra Red Bull til Ferrari, så niveauet er det samme som Alonso.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip