Formel 1-kører: Jeg beder for Schumacher hver dag

Den tidligere Formel 1-verdensmester Michael Schumacher har stadig masser af venner i Formel 1-feltet.

Derfor var hans tilstand efter skiulykken i december også et tema, da kørerne havde pressemøde torsdag før weekendens grandprix i Melbourne.

Hans gode ven og tidligere holdkammerat Felipe Massa håber, at tyskeren, som har ligget i kunstigt koma siden ulykken 29. december, kommer sig over ulykken og får sit liv tilbage.

- Jeg tænker på ham hver dag, beder for ham hver dag, siger Williams-køreren, som kørte sammen med Michael Schumacher hos Ferrari i 2003 og 2006.

- Jeg beder til og tror på, at tingene bliver ok for ham igen, og han kommer tilbage, siger Felipe Massa og tilføjer, at han kører med et minde om den nu 45-årige tysker på sin hjelm.

Brasilianeren tilbragte selv nogle dage i kunstigt koma i 2009, da han var blevet ramt af en fjeder, som faldt af en anden bil. Han er desuden gået forrest i hyldesten af Michael Schumacher - sportens hidtil mest succesfulde kører.

Michael Schumachers agent Sabine Kehm gav tegn på lidt håb tidligere på ugen, da hun fortalte, at familien hele tiden sporer små opmuntrende tegn i hans tilstand.

Det har familien gjort, siden lægerne reducerede Schumachers medicin for at trække ham ud af det kunstige koma, han har været i siden ulykken.

Michael Schumacher er fortsat indlagt på et hospital i Grenoble ved de franske alper.

/ritzau/

 

Dagens Gossip