Formel 1-stjerner savner retning for sporten

Formel 1-bosserne er i færd med at mudre billedet af sporten med konstante regelændringer, mener verdensmester Lewis Hamilton (Mercedes), som får opbakning fra den tidligere dobbelte verdensmester Fernando Alonso (McLaren).

Under testkørslerne i Barcelona i disse dage blev Hamilton spurgt, om han følte, at sporten blev ødelagt, savnede retning eller var sund.

- Jeg vil nok sige de første to, svarer briten til Reuters.

- Jeg vil ikke tale for meget om det, men jeg er enig i de første to.

Med blot to uger til årets første grandprix er der stadig spørgsmål om, hvordan kvalifikationssystemet i år bliver.

Ny software til kvalifikationen når ikke at blive klar til grandprixet i Australien, har Formel 1-bossen, Bernie Ecclestone, udtalt, og det er stadig et åbent spørgsmål, præcis hvordan det kommer til at forløbe, og fra hvornår ændringen skal træde i kraft.

Der foreligger nemlig ingen endelig beslutning, og Hamilton har svært ved at forstå, hvorfor der overhovedet skal ændres på kvalifikationen.

- Det var fint. Det var okay. Hvorfor skal man forvirre folk mere, spørger den trefoldige verdensmester retorisk.

Også den tidligere dobbelte verdensmester Fernando Alonso savner sund fornuft i Formel 1-ledelsen.

- Jeg er trist på sportens vegne. Det ser ikke godt ud udefra, når vi på en uge ændrer kvalifikationsformatet tre gange, siger den spanske McLaren-kører ifølge Reuters.

- Hvis jeg dyrkede en anden sport, ville jeg kigge på Formel 1 og være overrasket. Jeg synes ikke, det er godt. Der er for mange ændringer, og kompleksiteten i reglerne, også for tilskuerne, er ret høj, lyder det fra Alonso.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip