Formel 1-verdensmester: Holdkammerat er bedre end mig

Den regerende Formel 1-verdensmester Sebastian Vettel erkender, at holdkammeraten hos Red Bull, Daniel Ricciardo, i øjeblikket er bedst af de to.

Lørdag var Ricciardo et halvt sekund hurtigere end Vettel i forbindelse med kvalifikationen til søndagens grandprix i Shanghai, hvor duoen starter som toer og treer efter Lewis Hamilton (Mercedes).

- Daniel gør det meget godt. Han har ikke kun haft en enkelt god weekend.

- Det lader til, at han får det maksimale ud af bilen, siger Sebastian Vettel om sin nye australske holdkammerat.

- Måske kæmper jeg lidt med det, men når alt kommer til alt, så sidder vi i samme bil. Hvis han slår mig, så slår han mig på helt lige vilkår.

- Selvfølgelig er det ikke noget, jeg bryder mig om, og jeg ved, at jeg skal gøre det lidt bedre, siger Red Bull-stjernen, der har vundet VM-titlen de seneste fire år.

24-årige Daniel Ricciardo, der er kommet til Red Bull forud for denne sæson i stedet for Mark Webber, har efter lørdagens kørsel i Shanghai været hurtigere end Vettel i kvalifikationen til tre af sæsonens fire løb.

Sebastian Vettel er dog bedst i VM-stillingen, hvor han med 23 point indtager en sjetteplads. Ricciardo er blot noteret for 12 point, efter at han fik frataget sin andenplads i Melbourne for godt en måned siden.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip