Formel 1: Verdensmester Vettel griner af rygter

Den firedobbelte Formel 1-verdensmester Sebastian Vettel har i forbindelse med weekendens japanske grandprix på Suzuka-banen igen skullet forholde sig til sin fremtid.

Red Bull-køreren, der har vundet VM-titlen de seneste fire år, er igen blevet sat i forbindelse med Ferrari og Kevin Magnussens McLaren-team fra 2015.

Vettel tager rygterne med ro.

- Jeg tror, at der altid har været rygter de seneste år, specielt på dette tidspunkt af sæsonen. Kørermarkedet er sikkert mere en sag for Jenson (Kevins Magnussens McLaren-teamkammerat Jenson Button, red.).

- 17 forskellige kørere har vel været rygtet som hans teamkammerat i 2015. Jeg var en af dem for et par uger siden, og måske er jeg det igen i næste uge. Jeg tænker ikke selv over det, siger tyskeren.

Vettel har haft en for ham skidt sæson. Han er blot på en øjeblikkelig femteplads i den samlede VM-stilling, hvor Vettel er hele 117 point efter den førende Lewis Hamilton (Mercedes).

Fra 2015 træder Honda ind i McLaren og afløser Mercedes som teamets motorleverandør. I den forbindelse er der mange rygter omkring kørersammensætningen hos McLaren i øjeblikket.

Hverken Button eller Magnussen er blevet bekræftet hos McLaren til næste sæson. Til gengæld er topnavne som Vettel, Hamilton og Ferraris Fernando Alonso rygtet til McLaren.

/ritzau/AFP

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip