Formodet gerningsmand til familietragedie er fundet død

Et lig af en mand er tirsdag fundet i et skovområde i nærheden af en amerikansk irakveterans hjem. Manden er mistænkt for at have skudt og dræbt seks pårørende i delstaten Pennsylvania, oplyser anklagemyndigheden.

Statsadvokaten i Montgomery County ville ikke umiddelbart bekræfte oplysninger fra flere medier om, at det var liget af den 35-årige Bradley William Stone fra Pennsburg, der ligger omkring 80 kilometer nordvest for millionbyen Philadelphia.

Stone var eftersøgt, mistænkt for drabet på sin ekskone, hendes mor, bedstemor, søster og to andre familiemedlemmer, heriblandt hans 14-årige niece.

Den to dage lange menneskejagt medførte aflysninger og lukninger af skoler omkring Pennsburg, hvor indbyggerne blev rådet til at holde sig indendøre med deres hoveddøre låst, sagde Montgomery Countys statsadvokat Risa Vetri Ferman på et pressemøde.

Stones 17-årige nevø, Anthony Flick, blev alvorligt såret ved angrebet, men hans tilstand på sygehuset meldes stabil ifølge Ferman.

Stones døtre på fem og otte år er i sikkerhed. Han havde hentet dem fra sin ekskones hjem og overladt dem til en nabo mandag, fortalte Ferman. Hans nuværende kone og spædbarn er også i sikkerhed.

Skoler i Upper Perkiomen i Pennsburg-området er lukket tirsdag, oplyser myndighederne.

Stone led af post traumatisk stress syndrom, skrev avisen Bucks County Courier Times. Han lod sig hverve af de amerikanske marineinfanteristers reserver i 2002, blev udsendt til Irak og forlod i 2011 militæret uden en plet på papirerne med rang som sergent ifølge militærtalsmand, kaptajn Dustin Pratico.

Obduktionerne bliver foretaget tirsdag. En politikilde siger, at nogle af ligene havde stiksår, nogle havde skudsår og nogle begge dele.

Stone og hans 33-årige ekskone Nicole blev skilt i 2009 og fortsatte med at have kampe om forældremyndigheden. Stone bad 5. december ifølge retsbogen en domstol om med det samme at give ham forældremyndigheden.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip