Formodet gerningsmand til familietragedie er fundet død

Liget af den amerikanske Irak-veteran Bradley William Stone er tirsdag fundet i et skovområde i delstaten Pennsylvania.

Det bekræfter statsadvokaten i Montgomery County på et pressemøde tirsdag aften.

35-årige Stone er mistænkt for at have skudt og dræbt seks pårørende i Pennsylvania, mens han valgte at aflevere sine egne to børn uskadte til en nabo.

En obduktion skal fastlægge den officielle dødsårsag, og hvor længe Stone har været død, men statsadvokaten løftede på pressemødet sløret for, hvad der er sket.

- Baseret på det, vi fandt på gerningsstedet, mener vi, at han døde af selvpåførte stiksår i den midterste del af kroppen, siger statsadvokat Risa Vetri Ferman.

Bradley William Stone stammer fra Pennsburg, der ligger omkring 80 kilometer nordvest for millionbyen Philadelphia.

Stone var eftersøgt, mistænkt for drabet på sin ekskone, hendes mor, bedstemor, søster og to andre familiemedlemmer, heriblandt hans 14-årige niece.

Stones 17-årige nevø, Anthony Flick, blev alvorligt såret ved angrebet, men hans tilstand på sygehuset meldes stabil ifølge Ferman.

Lokale medier har rapporteret om, at Stone led af posttraumatisk stress, men statsadvokaten er ikke bekendt med, om det er tilfældet.

Stones døtre på fem og otte år er i sikkerhed. Han havde hentet dem fra sin ekskones hjem og overladt dem til en nabo mandag. Hans nuværende kone og spædbarn er også i sikkerhed.

De fleste af ofrene var blevet ramt af skud, mens andre også havde dybe stiksår ifølge politiet.

Ifølge den lokale tv-station WPVI-TV brugte Stone et sværd under angrebene mod de pårørende og til at dræbe sig selv med.

Stone og hans 33-årige ekskone Nicole blev skilt i 2009 og fortsatte med at skændes om forældremyndigheden. Stone bad 5. december ifølge retsbogen en domstol om at give ham forældremyndigheden, hvilket han fik afslag på.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip