Formstærk Anaheim-dansker vinder divisionstitel i NHL

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen har ramt storformen på et godt tidspunkt i sæsonen.

Natten til torsdag var der nemlig fuld istid til danskeren i Anaheim Ducks-målet, og med 22 redninger på 23 forsøg var danskeren medvirkende til en stor hjemmesejr over Edmonton Oilers.

5-1 vandt Anaheim Ducks, som dermed sikrede sig sejren i Pacific-divisionen i NHL's Western Conference, selv om holdet mangler tre kampe i grundspillet.

Den danske målmand var godt på vej til at holde buret rent for fjerde gang i sæsonen, men med tre minutter tilbage af anden periode reducerede Ryan Nugent-Hopkins for Edmonton.

Frederik Andersen kan dog glæde sig over, at Anaheim har vundet fire ud af de seneste fem gange, hvor danskeren er startet i målet.

Den 25-årige danske målmand har hele sæsonen kæmpet med sin fire år yngre amerikanske holdkammerat John Gibson om spilletiden i målet.

Anaheim er det første hold i denne sæson, der sikrer sig en divisionstitel. Danskerklubben er desuden det hold, som har flest point i hele NHL.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip