Formstærk Juventus-stjerne vil tage tre point mod Malmö

Franskmanden Paul Pogba scorede to gange, da Juventus med kun 10 mand på banen, vandt 3-0 over Lazio og sikrede sin tre-pointføring i Serie A.

Den formstærke angriber nyder en ny spillestil hos de regerende italienske mestre, og den skal udnyttes onsdag aften, hvor det handler om videre kvalifikation i Champions League.

Her er Juventus nemlig kun nummer tre med seks point for fire kampe. Efter kampen mod Malmö, venter gruppens tophold Atlético Madrid næste gang. Derfor mener Paul Pogba, at Juventusspillerne ikke har plads til fejl.

- Vi har ikke noget valg. Vi er nødt til at komme hjem fra Sverige med tre point, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

- I Champions League har vi ikke været effektive nok. Et eller andet har manglet. Mod Olympiakos viste vi dog masser af gejst, selv om vi er nødt til at være mere kyniske foran mål, fortsætter han.

Juventus' træner Massimiliano Allegri har flyttet holdet lidt væk fra den sædvanlige 3-5-2-opstilling som den forrige træner Antonio Conte har brugt så effektivt. Men den nye opstilling, som er mere i retning af 4-3-2-1, er bedre for Paul Pogba.

Så selv om Juventus er skadesplaget, kommer italienerne måske alligevel til Skåne med selvtillid.

- Nu spiller vi meget tættere på modstandernes mål, og det er bedre for mig. Midtbanespillerne ligger lige bag angriberne, og det hjælper gutterne fremme foran, fortsætter Pogba.

Hvis Juventus taber i Malmø, risikerer holdet at misse den videre deltagelse i Champions League.

Omvendt kan holdet komme et stort skridt længere, hvis Juventus vinder onsdag, og Atlético Madrid samtidig besejrer Olympiakos hjemme i Madrid. Så vil der være tre points forskel på Juventus og Olympiakos inden sidste runde.

Men Juventus og Olympiakos risikerer også at ende på samme pointtal, og så er grækerne bedst, fordi de er bedst i indbyrdes kampe.

Træner Massimiliano Allegri kan så småt regne med at få Patrice Evra og Kwadwo Asamoah tilbage efter skader.

/ritzau/

 

Dagens Gossip