Fornærmet fodboldspiller: Klubbens ejer sagde ikke tillykke

Selv om man har en ugeløn på millioner af kroner og er en stor fodboldspiller, kan man godt blive trådt på sine følelser.

Manchester City-stjernen Yaya Toure er voldsomt utilfreds med og såret over, at klubbens ledelse i sidste uge missede at ønske ham tillykke med hans 31 års fødselsdag, selv om hele klubben alligevel var samlet i Abu Dhabi for at fejre det engelske mesterskab.

Klubben gav ham en fødselsdagskage, men han savnede et håndtryk og en anerkendelse fra klubbens ledelse.

Yaya Toures agent Dmitri Seluk siger til BBC Sport, at spilleren nu er usikker på, om han har lyst til at fortsætte i klubben.

- Selvfølgelig er Yaya sur over det. Det var hans fødselsdag, og ingen sagde noget eller gav ham hånden, så han føler sig ikke tilpas.

Ifølge agenten sendte klubben på et tidspunkt en lykønskning via Twitter, men det var tilsyneladende ikke nok til at dulme fodboldstjernens følelser.

- Han fik en kage, men da Roberto Carlos havde fødselsdag, gav klubpræsidenten i Anzhi Makhachkala ham en Bugatti.

- Jeg forventer ikke, at City skal give Yaya en Bugatti. Vi beder bare om, at man giver ham hånden og ønsker ham tillykke. Det er det mindste, de kan gøre, når han har fødselsdag og hele holdet er samlet alligevel, siger Dmitri Seluk.

Yaya Toure har på Twitter bekræftet sin agents ord, og siger, at han vil give et interview efter VM-slutrunden i Brasilien for at forklare sig.

/ritzau/

 

Dagens Gossip