Forskerne har talt: Fem ting kvinder er bedre til end mænd

Den evige kamp mellem kønnene om hvem, der fx er bedst til at køre bil eller at multitaske, er nu en gang for alle (næsten) afgjort, hvis man spørger forskerne.

Det norske medie Sol har fundet en række videnskabelige beviser for, at kvinder er bedst på disse fem områder:

1. Kvinder kan bedre takle influenza end mænd. Amerikanske forskere har konkluderet, at kvinders celler dårligere udvikler virus end mænds celler, og derfor får mænd flere sygdomme.

2. Kvinder parkerer bedre end mænd. En engelsk undersøgelse viser, at nok er mænd hurtigere til at parkere end kvinder, men det er hunkønsvæsner, der parkerer bilen bedst eller mest korrekt - kvinder foretrækker nemlig at holde midt på p-pladsen.

3. Kvinder er bedre til at tale om følelser end mænd. Det kommer måske ikke som den store overraskelse. Et studie afslører, at 52 procent af kvinder taler med deres venner om følelser, men 29 procent af mændene gør det samme.

Læs også: Hans bedstefar bar slipset til bryllupper: Kan du tyde det utrolige budskab på slipset?

4. Kvinder husker bedre. Sådan lyder konklusionen i en norsk undersøgelse, årsagen til mændenes dårligere hukommelse kender forskerne ikke.

5. Kvinder er bedre til at multitaske. Evnen til at udføre flere opgaver på samme tid eller sideløbende er ikke mænds force, viser en engelsk rapport.    

Kan du komme på flere punkter, hvor kvinder er mænd overlegne?

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip