Forsvandt under drømmerejse for seks måneder siden: Liget fundet i plasticpose

Resterne af et liv, der er dukket op på en strand i Mexico, har vist sig at være den 32-årige Harry Devert fra USA, som forsvandt under en længere rejse. Det skriver CNN

New York'eren Harry Devert forlod sit job som børsmægler for at forfølge en drøm om at tage motorcyklen fra USA ned gennem Latinamerika. For seks måneder siden stoppede familien med at høre fra den eventyrlystne mand.

Læs ogsåEndnu en ung "The Patriot"-stjerne er død: Hun blev 21 år

Kort forinden havde Harry sendt en sms fra et berygtet sted i Mexico til sin kæreste, hvor han skrev, at han måtte eskorteres fra et område, der var for farligt for ham at være.

Familie og venner begyndte at undre sig, da Harry ikke ringede hjem. De i gangsatte en større eftersøgning med hjælp fra mexicansk politi, men de kunne ikke finde Harry.

Læs også: 11-årig pige bruger str. 50 i sko - drømmer om at få amputeret sine fødder

Men så forleden fandt man to plasticposer med menneskerester ved en strand i det sydvestlige Mexico. Og i tirsdags bekræftede DNA-test, at der var tale om den forsvundne børsmægler. 

Harrys motorcykel blev fundet tæt på liget sammen med 10 pakker, der formodenlig indeholder narkotika. Ann Devert, Harrys mor, rejste til Mexico, inden DNA-testen var færdig, for at identificere sønnens motorcykel.    

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det mexicanske politi efterforsker sagen, og Ann Devert er fast besluttet på at finde sin søns morder.

 

Dagens Gossip