Forsvarende EL-mestre støder ind i Fiorentina

Napoli var ikke til stede under lodtrækningen til semifinalerne i Europa League i fodbold fredag, men mon ikke klubledelsen og spillerne sidder med et lille smil på læben foran en tv-skærm et sted.

Italienerne, som i kvartfinalen ekspederede Nicklas Bendtners Wolfsburg ud af turneringen, trak således ukrainske FC Dnipro Dnipropetrovsk, som måtte siges at være det på papiret dårligste hold i bowlen.

Dermed går Napoli ind til semifinalen som klare favoritter efter overbevisende spil mod Wolfsburg, mens Dnipro med en smal sejr sendte belgiske Club Brügge ud i kvartfinalen.

Den anden semifinale bliver et intenst spansk-italiensk opgør mellem de forsvarende Europa League-mestre fra Sevilla og Fiorentina.

Her jagter Sevilla en fjerde titel i den næststørste europæiske turnering.

Den tidligere danske landsholdsspiller Martin Jørgensen var til stede ved lodtrækningen for sin tidligere klub Fiorentina.

Napoli og Sevilla har hjemmebane i det første opgør, som spilles 7. maj, mens Dnipro og Fiorentina har hjemmebane i returkampen 14. maj.

Finalen i turneringen skal spilles i Warszawa 27. maj.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip