Forsvarer sin mor mod voldelig og alkoholisk far - sådan blev hans dom

Sådan fortæller The Mirror.

Benjamin Wilson er 22 år gammel og har netop modtaget en dom for vold mod sin far, Craig Wilson. En dom som sender ham i fængsel i seks år.
En aften hørte Benjamin råb, skrig, brag og spetakel fra hans forældres soveværelse. Da han kender sin far, så fløj han derop med en hammer i hånden. 

Hammeren placerede han hårdt fem gange i hovedet på sin far, som faldt om på sengen. Derefter forlod Benjamin hjemmet, men meldte sig selv til politiet kort efter.

Den voldelige Craig Wilson mistede seks tænder, brækkede kæben, kindbenet, næsen, panden og beskadigede øjet. Han fik en hjerneblødning og måtte lægges i kunstig koma på hospitalet.
Han måtte spise igennem en slange, og er blevet permanent deform i ansigtet.

Retten ville oprindeligt give Benjamin 12 års fængsel, men dommeren satte den ned, da "provokation fra offeret" blev vægtet, og som blev betegnet som "en klam dranker".

Forsvarer Simon Bickler fortæller, at Benjamin er vokset op i et hjem med overdreven vold og trusler, og på dagen skulle faren have truet med at "skære alle op".

En underskriftsindsamling for Benjamin er startet, hvor tusinde går ind for, at Benjamin skal benådes.

Som en sidste finale, så skulle overfaldet have været dråben for moren og faren, som nu skal skilles.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip