Forsvunden erhvervsmands briller menes fundet

Et par briller og en shampooflaske, der formodes at tilhøre den forsvundne erhvervsmand Niels Joachim Nicolaisen, er blevet fundet i vandet ved Marselisborg Havn i Aarhus.

Det oplyser vagtchef Peter Hallstrøm, Østjyllands Politi.

Genstandene, der er nye spor i jagten på den forsvundne mand, er blevet fundet af folk fra organisationen Missing People.

- Jeg kan bekræfte, at et par briller og en flaske shampoo er fundet af Missing People nede omkring Marselisborg Havn. Tingene er sikret her hos os og indgår nu i vores samlede vurdering af, hvad der videre skal ske i eftersøgningen, siger Peter Hallstrøm.

Niels Joachim Nicholaisen har været forsvundet siden 5. februar, da han forlod sit hjem for angiveligt at gå til træning i et træningscenter i det centrale Aarhus.

Såvel politiet som Missing People har siden gennemført adskillige eftersøgninger efter ham både til lands og til vands. Blandt andet har dykkere flere gange undersøgt områder af Aarhus Havn.

For omkring to uger siden fandt dykkere det første sikre spor, da hans mobiltelefon blev fundet i vandet ud for Marselisborg Havn.

Østjyllands Politi har tidligere analyseret data fra Niels Joachim Nicholaisens mobiltelefon. De viser, at telefonen befandt sig på havnen 6. februar om morgenen. Telefonen kunne knyttes til en mobilmast på Østhavnsvej.

Efter fundet af telefonen er et håndklæde og nu altså også brillerne dukket op i samme område.

Efter de nye fund vil Missing People søndag fortsætte eftersøgningen efter Niels Joachim Nicholaisen. Det vil dels ske med dykkere, dels vil frivillige finkæmme vandkanten for spor af den forsvundne mand, oplyser TV2 Østjylland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip