Forsvundet 68-årig eftersøges fra luften

Syd- og Sønderjyllands Politi sætter nu en helikopter ind i eftersøgningen af en 68-årige Jytte Blæsbjerg fra Bramming, der har været forsvundet siden søndag.

Hun er formentlig sidst set omkring Højagervej mellem Egebæk-Hviding og Roager syd for Ribe 20.30 sent søndag aften, og ud fra øvrige henvendelser har politiet en formodning om, at kvinden har bevæget sig i en østlig retning.

SE MERE: 68-årig kvinde savnes: Har du set hende?

Kvinden er stærkt dement, og politikommissær Jan Rebsdorf fra Syd- og Sønderjyllands Politi håber, at folk i området vil holde ekstra øje med vejgrøfter, skure og andre læsteder.

- Det er meget vigtigt, at vi får hendvendelser fra borgerne. Kvinden er ikke afhængig af livsnødvendig medicin, men hun er blevet set cyklende midt på kørebanen, så hun er til fare for sig selv. Jeg har bestilt en helikopter til afsøgning og kaldt ekstra mandskab og hundepatruljer ind, siger Jan Rebsdorf til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Kvinden beskrives som lille og spinkel med mørkt hår og briller. Hun forlod sit hjem på en hvid damecykel bærende en hvid cykelhjelm.
Kontakt politiet hurtigst muligt på 1-1-4, hvis du har set en kvinde, der passer på signalementet.

 

 

Dagens Gossip