Forsvundet amerikansk dreng fundet i live bag falsk væg

admin

|

30/11/2014

Dagens topnyheder

En amerikansk dreng, der for fire år forsvandt fra sin mor, blev lørdag fundet i live skjult bag en væg i en bolig nær Atlanta i den amerikanske delstat Georgia.

Drengens far er sammen med fire andre personer anholdt i sagen og mistænkes for at have bortført den i dag 13-årige dreng, som lørdag blev genforenet med sin mor.

Det var et anonymt tip, som bragte drengen ud af sit fangenskab. De sociale myndigheder og politiet blev kaldt ud til en adresse i Clayton County. Personerne i huset hævdede, at de ikke havde noget kendskab til drengen, og efter at have gennemsøgt huset forlod myndighederne stedet.

Flere timer senere vendte politiet dog tilbage, og mens de befandt sig i huset, var det lykkedes drengen at få fat i en telefon og kontakte sin mor. Hun ringede derefter til politiet og fortalte, hvor drengen var skjult.

- De fandt ham skjult bag en falsk væg i den indre del af huset, siger Kevin Hughes fra politiet i Clayton County.

Drengen, der forsvandt i 2010 under et besøg hos sin far i Florida, har tilsyneladende ikke lidt fysisk overlast, fortæller Hughes. Naboer oplyser, at de nu anholdte personer flyttede ind for seks måneder siden og holdt sig for sig selv.

Drengen var tilsyneladende ikke indskrevet i en skole og næsten altid hjemme. I hvert fald så naboerne ofte drengen passe haven foran huset.

/ritzau/AFP