Forsvundet fra Padborg i en uge: Politiet beder om overvågningsfotos

Syd- og Sønderjyllands Politi beder nu borgerne i Padborg, Frøslev og Bov om at lade være med at slette deres videoovervågning af udendørs arealer fra den seneste uge. Billederne kan måske hjælpe politiet med at kortlægge den forsvundne 22-årige Kamilla Hantuschs færden.

Samtidig offentliggør politiet fotos af et par sko og en taske mage til dem, som den unge kvinde havde på, da hun sidst blev set for en uge siden.

Kamilla Hantusch har været forsvundet siden lørdag den 19. juli klokken 22.30, da hun blev set ved Frøslev-Padborg Skole på Frøslevvej.

Politiet har i dagene efter ledt efter hende med hunde i området ved skolen og langs de ruter, som hun sandsynligvis har fulgt til sit hjem på Teglgårdsvej i Padborg. Også skov, moser og parker ved Padborg er blevet finkæmmet.

Eftersøgningen har hidtil været resultatløs, og derfor efterlyste politiet torsdag kvinden internationalt via Interpol.

Nu vil politiet indsamle videoovervågningsbilleder fra private, virksomheder, parkeringspladser og forretninger mellem fredag den 18. juli og søndag den 20. juli, så efterforskerne kan få et billede af, hvem der færdedes i Padborg og omegn.

Politiet har allerede hentet en del billeder, men folk der har billeder, og som endnu ikke har hørt fra politiet, opfordres nu til at sikre billederne, så politiet kan hente dem.

Kamilla Hantusch havde et par sorte støvletter med spænder og kilehæl på, da hun forsvandt, og hun medbragte også en sort taske med karakteristiske frynser, som politiet nu offentliggør billeder af.

Den savnede kvinde er 161 centimeter høj og spinkel til almindelig af bygning. Hun har skulderlangt brunt hår.

Sidst hun blev set, havde hun mørke jeans på og en hvid t-shirt.

Folk, der har set eller fundet sko, taske eller tøj, der svarer til beskrivelsen, eller som måske har set den unge kvinde, kan henvende sig til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

/ritzau/

 

Dagens Gossip