Forsvundet på tredje måned: Nu efterlyser politiet Nichlas

Jørgen Pedersen har ikke set sin søn siden 26. september og har i månedsvis forsøgt at råbe politiet op. Men efter omtale af sagen på blandt andet Dagens.dk har Midt og Vestsjællands Politi nu besluttet at efterlyse den 20-årige Nichlas List Jørgensen i offentligheden. Efterforskning viser, at han kan være taget til udlandet, og han er derfor blevet efterlyst af det internationale politisamarbejde Interpol.

Nichlas List Jørgensen bor på et værested i Roskilde. Han lider af ludomani og sygdommen NLD, non-verbal learning disorder. NLD gør det blandt andet svært at aflæse mennesker kropssprog.

- Han fungerer dårligt socialt og kommer hurtigt i konflikt med andre mennesker. Han har ikke rigtigt noget netværk, sagde faderen Jørgen Pedersen til Ekstra Bladet i sidste uge.

Læs også: Efterlyst: Har du set Frank?

Da han sidst så sin søn, lånte Nichlas List Jørgensen en sovepose, fordi han skulle til Odense, hvor han ville sove på banegården.

Normalt er han meget aktiv på sociale medier, men han har ikke været online siden 30. september, og han har ikke hævet sin bistandshjælp.

Nichlas List Jørgensen havde talt med bekendte om en tur til Polen og en pokerturnering i England. Det kan dog være fri fantasi. Dansk politi har været i kontakt med myndighederne i begge lande, uden at man har fundet spor af den 20-årige.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Han karakteriseres som ludoman og havde en spillegæld på 50.000-60.000 kroner, vurderer Jørgen Pedersen. Aligevel bad han ikke som sædvanligt om at låne penge, da faderen sidst så ham.

Nichlas List Jørgensen er 181 centimeter høj, skeler på det ene øje og er svagtseende. Han er spinkel af bygning og har kort mørkblond hår. Se billede af ham herunder.

Ved du noget? Så kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114 eller 4635 1448. 

 

Dagens Gossip