Forsvundet siden lørdag: Har du set 25-årige Patrick?

Ronja Ryde

10 år siden

|

08/07/2014

Dagens topnyheder

Venner og familie til 25-årige Patrick Slot Jensen fra Rødovre beder nu offentligheden om hjælp.

Patrick Slot Jensen har været forsvundet siden lørdag uden at give livstegn fra sig, og nu er hans pårørende ved at være godt og grundigt bekymrede for den unge mand.

- Hans familie er på ferie i Thailand, og så var det meningen, at han skulle passe farens restaurant i Rødovre-centret. Men han dukkede ikke op søndag, så de ansatte blev bekymrede og kontaktede hans far, siger Jonas Madsen, der er en af den savnede Patrick Slot Jensens venner, til Dagens.dk.

Jonas Madsen har en nøgle til Patrick Slot Jensens lejlighed, så da han ikke dukkede op til sin vagt, påtog han sig at tage ud og lede efter ham. I lejligheden fik han sig lidt af et chok.

- Hans lejlighed var endevendt af ukendte gerningsmænd. Patrick kan godt rode, men så meget roder han altså ikke, siger Jonas Madsen, der derfor er temmelig sikker på, at det ikke er Patrick Slot Jensen selv, der har endevendt lejligheden.

På Rødovre-Centrets overvågningskameraer har man fundet en optagelse fra lørdag aften, hvor en person, der ligner Patrick Slot Jensen, kan ses forlade centret. Her er han ifølge vennen iført hvide sko, sandfarvede bukser, en mørk bluse og en hvid kasket. Desuden bærer han på to tasker.

Den sidste aktivitet, der er sporet på Patrick Slot Jensens mobiltelefon, er foregået omkring ti minutter efter overvågningsoptagelsen, ved Damhussøen i Rødovre.

Patrick Slot Jensen har ifølge Jonas Madsen været igennem en svær periode, hvor det ikke er usandsynligt, at han har haft selvmordstanker. Men han har fået hjælp for sin tilstand, og så er der i øvrigt én ting, der styrker hans håb om, at kammeraten ikke har valgt at sige farvel til livet:

- Han havde hverken taget pas eller dankort med sig, så han er nok ikke rejst til udlandet. Men han bar jo på to store tasker på optagelsen, og det kan da tyde på, at han er taget et sted hen, siger Jonas Madsen.

Har du set eller hørt fra Patrick Slot Jensen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.