Fotograf: Jeg sagde ikke "Det skal du ikke blande dig i"

Den fotograf fra JydskeVestkysten, der lørdag ved 14-tiden tog billeder af Sydbank i Østergade i Vamdrup, sagde ikke at anmelderen ikke skulle blande sig i, hvad han lavede der.

- Vidnet kørte ind til siden i sin bil ved Sydbank, mens jeg stod og fotograferede facaden ved Sydbank i Vamdrup. Personen holdt i vejsiden og dyttede. Og da jeg kiggede ud mod bilen, blev der igen dyttet. Jeg gik hen til bilen og personen rullede vinduet ned, fortæller fotografen, som dagens.dk kender navnet på.

Mand tog billeder af hæveautomat ved Sydbank

Anmelderen spurgte:

- Hvad laver du?

- Og så spurgte jeg tilbage: Hvorfor spørger du om det?, forklarer fotografen om hændelsen.

Det ville bilisten ikke svare på og kørte fra stedet. Senere kontaktede anmelderen politiet og mandag formiddag blev det, der blev betegnet som "en mystisk person" efterlyst - blandt andet på dagens.dk.

Mystisk mand var fotograf fra JydskeVestkysten

Senere mandag kom en mail fra JydskeVestkystens lokalredaktør, Laust Tuxen Hedegaard, til dagens.dk og så var mysteriet opklaret. Der var nemlig tale om en af avisens fotografer, der var på job og skulle tage billeder af Sydbanks facade. Billeder som skulle bruges til en artikel om at Sydbank i Vamdrup stopper med udbetaling af kontanter i selve banken.

 

Dagens Gossip