Fra 169 kilo til 77 kilo: Simone er uigenkendelig efter utrolig rejse på blot to år

Skrevet af Kristine Bugbee

02/09/2016

Dagens topnyheder

Simone Anderson vejede 169 kilo i 2014, før hun besluttede sig for en drastisk livsstilsændring. Den unge kvinde har dokumenteret hvert et smidt kilo på sociale medier og er på to år blevet en stor inspiration for andre, der kæmper med vægten.

Hendes rejse fra at være stærkt overvægtig til at være glad og i form har ændret hendes udseende så markant, at folk har svært ved at tro på, at det er den samme person på før- og efterbillederne.

Simone Anderson arbejder som frisør og makeup-artist til daglig og har mere end 200.000 følgere på Instagram takket være hendes hudløst ærlige beskrivelser af sit store vægttab.

- Jeg har altid kæmpet med min vægt og har ofte tyet til hurtige slankekure og nemme løsninger, hvor jeg tabte mig meget, men tog det hele på igen lynhurtigt - og mere til, forklarer hun til britiske Metro

Da hun nåede en vægt på 169 kilo i begyndelsen af 20'erne, tog hun den krævende beslutning at lægge sit liv helt om. Hun var ikke bare nødt til at spise anderledes, det var også hendes tankegang og livsstil, der skulle forvandles i processen, hvis hun for alvor skulle tabe sig og holde vægten.

Simone Anderson har tidligere på ugen delt en video på Instagram, hvor hun viser hele transformationen fra 169 kilo til 77. Videoen er på få dage blevet set knap 100.000 gange.

 

Exactly two years ago I started "Simone's Journey to Health" where I made the decision to overhaul my entire diet, mind set and lifestyle. What a journey it has been from 169kg to 77kg! Looking back and remembering how many tears and emotions came before I pressed "post" I am so proud of myself for every single step I have gone through and having the guts to make my journey a public one. There have been so many days I have wanted to give up and revert to my old lifestyle, but I haven't. Thank you to everyone of you who have been there every single step of the way, I know for sure I wouldn't be where I am today if it wasn't for your constant support, kind comments and words and heartfelt messages. I am more grateful than you will ever know and I can't thank you enough!

En video slået op af Journey To Health (@simone_anderson) den

29. Aug 2016 kl. 2:27 PDT


- Jeg er så stolt af mig selv for hvert et skridt, jeg har gennemgået, og for at have modet til at gøre min rejse offentlig, skriver hun i opslaget under videoen.

- Der har været så mange dage, hvor jeg har været tæt på at give op og vende tilbage til min gamle livsstil, men det har jeg ikke gjort. 

Simone Anderson fortæller til Metro, at hun har holdt motivationen igennem to år ved at sætte nye mål hele tiden, som har været små og mulige at opnå. På den måde har hun gjort det svært for sig selv at fejle. Når det gælder kosten, har hun 'blot' været fornuftig og spist med omtanke.

 

Et billede slået op af Journey To Health (@simone_anderson) den

1. Aug 2016 kl. 10:35 PDT


- Jeg spiser ikke fastfood, og jeg prøver at holde mig fra sukker. Resten er bare almindelig sund fornuft og alt med måde, forklarer hun.

Simone Anderson har fået stor opbakning fra sine følgere på sociale medier, men hun har også mødt modvind. Flere har beskyldt hende for at forfalske sine billeder, fordi transformationen simpelthen er for utrolig. Da hun sidste år gennemgik en operation for at få fjernet løs hud, måtte hun dele stærke billeder af processen på nettet, fordi folk ikke troede på før- og efterbillederne.

 

Et billede slået op af Journey To Health (@simone_anderson) den

12. Jul 2015 kl. 4:54 PDT

 

 

Et billede slået op af Journey To Health (@simone_anderson) den

7. Jul 2016 kl. 4:42 PDT


- Gennem hele rejsen har jeg forsøgt at være så ærlig om hele oplevelsen som muligt og fortælle om alt. Så at blive kaldt fake gør meget ondt, skrev hun på Instagram dengang.

Simone Anderson fortæller, at hun dyrker motion hver dag, og at hun trods de negative kommentarer er umådelig stolt og glad.

 

Et billede slået op af Journey To Health (@simone_anderson) den

7. Jul 2016 kl. 4:42 PDT

 

 

Et billede slået op af Journey To Health (@simone_anderson) den

11. Aug 2016 kl. 11:58 PDT

 

 

Et billede slået op af Journey To Health (@simone_anderson) den

1. Sep 2016 kl. 4:53 PDT


Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler: