Fra overvægtigt mobbeoffer til catwalk-model

For to år siden levede 18-årige Max Eden en ulykkelig tilværelse, hvor folk sammenlignede ham med den overvægtige karakter, Peter Griffin, fra tv-serien "Familiy  Guy". Og Max blevet taget for at være sin mors mand, når de var ude, fordi folk syntes, han lignede en mand i 40'erne. Det skriver Metro.com. 

En dag fik den 137 kilo tunge Max Eden fra Cheshire i det nordvestlige England nok og begyndte på en ny sund livsstil. Han løb ture om natten, fordi han frygtede at blive mobbet, hvis nogen så ham løbe.

I løbet af 18 måneder smed han 57 kilo fedt.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Der var især to ting, der motiverede Max til at tabe sig, ifølge MailOnline. Max hørte en overvægtig person i tv fortælle, at han aldrig ville blive tynd og altid ville være ham den fede. Sådan ville Max ikke være for altid.

For det andet oplevede Max til en koncert, at folk brokkede sig over, at han dansede og fyldte så meget, at folk bagved ikke kunne se for ham.   

Den tynde udgave af Max på 80 kilo har medført flere modeljobs. Den 20-årige har blandt andet gået på catwalken ved et modeshow i Manchester.

Siden Max har tabt sig, har han forsøgt at hjælpe andre i samme situation.

SE BILLEDERNE AF MAX NEDERST:

 

Dagens Gossip