Fra vinder til omdans: Jeg gik i sort

Sidste fredag imponerede sangerinden Karen Mukupa og den professionelle danser Michael Olesen både dommere og seere med deres glade salsa, og de blev aftenens helt store vindere i Vild med dans.

Helt så godt gik det ikke denne fredag, hvor parret, på trods af at have fået 17 point af dommerne for deres rumba, endte i omdans.

Sangerinden og den erfarne danser klarede sig helskindet igennem omdansen, og det var et lettet par, Ritzau Fokus mødte efter showet.

- Vi er lettede, glade og taknemmelige. Man forbereder sig selvfølgelig altid på, at alt kan ske, men det var ikke rart, siger Michael Olesen.

For hans partner, Karen Mukupa, var det også en meget ubehagelig oplevelse at ende i omdans.

- Jeg tror bare, at jeg gik i sort. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige, da Claus Elming spurgte mig om alt muligt. Så jeg fik sagt, at det da var meget dejligt at skulle danse igen. Men det var det overhovedet ikke. Der var slet ikke noget dejligt ved det. Jeg fik sagt noget vrøvl. Jeg ved slet ikke, hvad jeg tænkte. Jeg prøvede at være sjov, siger hun og tilføjer:

- Det gør jeg tit, når der er noget, jeg synes er ubehageligt. Så prøver jeg at fjolle mig ud af det, og det prøvede jeg også i det her seriøse minut. Indeni hamrede mit hjerte tusind kilometer i timen.

Parret går straks i gang med at træne og gøre sig klar til næste fredag, hvor de skal lægge latinrytmerne fra sig og i stedet give den gas i en standarddans.

- Der skal knokles videre og trænes hårdt, og så vil vi prøve at se, om vi kan putte nogle sjove gimmicks ind i dansen, der kan fange seerne, siger Michael Olesen.

Parret kan opleves igen næste fredag på TV2 klokken 20.00.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip