For fræk til valgplakater?

Fornavnet er ganske almindeligt, det er Jytte. Men efternavnet skiller sig ud, og får folk til at kigge en ekstra gang, når de ser den 72-årige socialdemokrats valgplakater eller valgmateriale.

"Jytte Boller Socialdemokraterne" står der på valgplakaterne og de flyers, som Jytte Boller for tiden deler ud i Taarnby, som led i valgkampen til kommunalvalget. Se stort billede af Jyttes valgplakat nederst på siden. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Med tre årtiers erfaring med kommunalpolitik er den 72-årige politiker og chauffør vant til at høre for sit efternavn, som typisk får folk til at trække på smilebåndet.

- Men det er mange år siden. Jeg hedder det, og det har jeg giftet mig til. Men her i Taarnby kommune, der kender man mig. Jeg har siddet i kommunalbestyrelsen i 35 år, så det er ikke noget nyt, at jeg hedder det, siger socialdemokraten, som godt kan se det sjove i navnet, til Metroxpress.

LÆS OGSÅ: Sexet slankekur: Knald kiloene af kroppen

Jytte er ikke alene om at have det særprægede efternavn "Boller". 116 danskere deler efternavn med socialdemokraten, ifølge Danmarks Statistik.

- Men når folk de vænner sig til det, så er det bare mit navn ligesom Pedersen og alle mulige andre navne, siger Jytte Boller til Metroxpress.

LÆS OGSÅ: Se alle billederne: 17-årig pige har større overarme end dig

Dog skal det tilføjes, at "Boller" udtales med et skarpt tryk på "o", sådan at det rimer på "holder".

 

Dagens Gossip