Fræk verdensstjerne sagsøgt for sit udseende

Da Jennifer Lopez optrådte på Mawazine International Music Festival i Marokkos hovedstad, Rabat, i slutningen af maj vakte det både vild begejstring i det nordafrikanske land blandt de dedikerede "J.Lo"-fans, men også harme blandt kritikere, som fandt sangerindens show alt for vulgært.

En gruppe har derfor nu indsendt en klage til myndighederne i Marokko med påstanden om, at den 45-årige latina-sangerinde "har forstyrret den offentlige orden", skriver avisen Daily Mail.

Lopez' show blev tv-transmitteret, og her fandt kritikerne sangerindens minimale kostumer, hoftevrikkende bevægelser og numse-fokus alt for stødende.

- Lopez har forstyrret den offentlige orden og plettet kvinders ære og respekt, lyder det blandt andet i anklagerne.

Også koncertarrangøren sagsøges, og hvis de kendes skyldige, kan "Jenny from the Block"-sangerinden få op til to års fængsel, skriver avisen Daily Mail og tilføjer, at selv landets minister for kommunikation har gjort indsigelser mod showet.

- Det, der blev tv-transmitteret, er helt uacceptabelt og går mod landets tv-lovgivning, raser minister Mustapha Khalfi.

Der har endnu ikke været en officiel reaktion på anklagerne fra Jennifer Lopez, som tidligere i år annoncerede, at hun får sit helt eget storstilede Las Vegas-show.

Se en lille bid fra koncerten her: https://www.youtube.com/watch?v=RPOw65ovVuQ

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip