Frækt undertøj lokker Britney til Danmark

Allerede som teenager gjorde hun sig bemærket for sin letpåklædte stil, og undertøj er da også en af sangerinden Britney Spears store interesser.

Så stor, at hun i juli måned kunne afsløre, at hun sammen med den danske lingerivirksomhed Change har startet et firma, der gør det muligt for verdensstjernen selv at stå bag et brand for kæden.

Når lanceringen af "The Intimate Britney Spears" finder sted, kommer det til at foregå ved et modeshow torsdag den 25. september i Forum i København, og her vil verdensstjernen selv være til stede.

- Det var faktisk Britney Spears, der spurgte os, om vi skulle lave et brand sammen. Til at begynde med vidste vi ikke helt hvilket ben, vi skulle stå på, men da hun viste os sine idéer, var vi ikke i tvivl - det her ville blive banebrydende, siger grundlægger og direktør for Change, Claus Walther Jensen.

Om kollektionen udtaler Britney Spears selv:

- Min vision for "The Intimate Britney Spears" er at designe undertøj, der er sexet, luksuriøst og behageligt på samme tid, siger sangfuglen, der dog lader danske kunstnere om at stå for de musikalske indslag ved sin lancering.

Således er både Joey Moe og Ida Corr på scenen, mens Christiane Schaumburg-Müller O'Connor skal være aftenens vært.

Newspaq

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip