Frank: 10 dages ferie er nok til trætte Brøndbyspillere

Brøndby-spillerne virkede uden overskud, da de søndag rundede sæsonen af med 0-1 hjemme mod Esbjerg i vel nok forårets svageste præstation.

Holdet lod til at mangle den sidste energi en uge efter, at bronzemedaljerne blev sikret i Randers.

- Det er skuffende, at vi ikke kan levere bedre foran et stort publikum, selv om vi ikke har så meget at spille for. Vi har italesat det op til kampen, men der kan være mange forklaringer på, at vi ikke præsterer bedre.

- Alle er trætte og glæder sig til ferie, siger Brøndbys træner, Thomas Frank.

Ferien bliver af den kortere slags. Brøndby træder den 2. juli ind i kvalifikationen til Europa League, hvorfor træningen forud for den nye sæson begynder omkring den 18. juni.

- Man skal ikke underkende, at vi nu kan holde 10 dages pause, og så er man tanket op igen. Jeg er ikke bekymret for, at 10 dage ikke er nok, siger Frank.

Daniel Agger giver ham ret, selv om landsholdsanførerens ferie bliver endnu kortere, da han nu slutter sig til landsholdet, der på lørdag møder Serbien i en EM-kvalifikationskamp.

- Den bliver kort, men det betyder ikke noget. Vi har haft en lang vinterpause. Jeg kommer fra en liga (Premier League, red.), hvor vi har få ugers ferie på et helt år, så set over et helt år har vi mere ferie her, siger Agger.

Han godkender Brøndbys forår, hvor holdet har samlet lige så mange point som mesterholdet, FC Midtjylland, men Brøndby er dog langt efter FCM og FCK i den samlede tabel efter det ustabile efterår.

Derfor skal holdet bedre i gang fra starten af den kommende sæson, og her skal de europæiske opgaver bruges konstruktivt, pointerer Thomas Frank.

- Vi skal selvfølgelig forsøge at vinde de europæiske kampe og nå så langt som muligt, men de skal også bruges til at komme hurtigt i gear, så vi kommer flyvende ind i Superligaen.

- Vi skal bruge kampene til at komme i god fodboldform, for jeg er træt af at starte med nul og et point, siger træneren.

I denne sæson var Brøndby noteret for fire point efter fire kampe. I sæsonen inden måtte Brøndby vente til ottende runde med at hente den første sejr.

/ritzau/

 

Dagens Gossip