Frankfurt gør Dortmund-krisen endnu værre

30/11/2014

Dortmund fortsætter med at skuffe i Bundesligaen, hvor Champions League-finalisterne fra 2013 igen ligger sidst.

Det sker efter søndagens 0-2-nederlag til Frankfurt og en kamp, hvor klubben fra Ruhr-distriktet heller ikke havde fortjent mere.

Gæsterne fik en kold skylle allerede i det femte minut, da Alexander Meier blev sendt af sted i et kontraløb og sendte bolden under Dortmund-keeper Roman Weidenfeller.

Det kunne Dortmund ikke rigtigt svare tilbage på, før Henrikh Mkhitaryan sendte bolden i nettet kort før pausen. Desværre for ham blev oplægget fra Shinji Kagawa sendt af sted fra en offside-position, og derfor blev målet annulleret.

Efter pausen viste Dortmund flere gange usikkerhed i de bageste rækker, og et lille kvarter før tid straffede Haris Seferovic et stort kommunikationskiks mellem Matthias Ginter og målmand Weidenfeller til slutresultatet 2-0.

For at gøre ondt værre, så måtte Dortmunds forsvarsspiller Lukasz Piszczek desuden udgå i slutningen af første halvleg med en lårskade.

Dortmund har kun vundet én ud af sine 10 seneste kampe i Bundesligaen. Der resterer fire kampe af efterårssæsonen, og her møder Dortmund blandt andet Hoffenheim og Wolfsburg på hjemmebane.