Frankrig mangler superkeeper i Golden League-åbneren

Selv om Frankrigs olympiske guldvindere i håndbold stiller med et særdeles habilt mandskab i aftenens Golden League-kamp mod Danmark, så mangler der en vigtig spiller i truppen.

Målmanden Thierry Omeyer fra Montpellier er blevet opereret i albuen for nylig og kan derfor ikke være med - og måske bliver han heller ikke klar til EM i januar.

Det er et hårdt slag for franskmændene, vurderer Mikkel Hansen.

- Man ser tit, at nogle spillere ligefrem bliver bange for at skyde på ham. Og man ved også, at han nok skal være der de sidste 10 minutter, selv om han har spillet en halvskidt kamp inden da.

- Det betyder meget, at de ikke har ham med, siger den danske venstreback.

Han lod sig dog ikke skræmme, da de to spillere senest stod overfor hinanden. Det skete i topopgøret i den franske liga, hvor Hansen med syv mål på ni forsøg blev topscorer for Paris og var en af hovedkræfterne bag 30-29-sejren.

I aften står han og holdkammeraterne i stedet stå over for en langt mindre skræmmende fransk målmandstrio, hvor Cyril Dumoulin med 29 landskampe er den internationalt mest erfarne.

Derudover består det franske hold blot af tre spillere fra klubber uden for Frankrig, så Mikkel Hansens kendskab til modstanderen er ret stort.

- Det er klart, at jeg kender de fleste af deres spillere, og derfor vil jeg da også byde ind på taktikken med det, jeg nu engang ved, siger han.

Kampen mellem Danmark og Frankrig spilles klokken 17.

/ritzau/

 

Dagens Gossip