Frans Nielsen åbner og lukker med en assist i NHL

Frans Nielsen var med i to mål, da han sammen med New York Islanders slog canadierne Ottawa Senators 5-2 i den nordamerikanske NHL.

Det var henholdsvis kampens første og sidste mål, som danskeren havde afgørende indflydelse på.

Allerede efter knap fire minutter var Frans Nielsen første gang i fokus, da han i fremdrift afleverede pucken bag om sin egen ryg til holdkammeraten Nick Leddy, der hamrede pucken i nettet fra lang afstand. Det var første periodes eneste mål.

Efter anden periode var stillingen 2-2, før Frans Nielsens holdkammerater begyndte at sætte tingene på plads med to hurtige scoringer i tredje periode.

Til sidst var Frans Nielsen med til at slå flere søm i Ottawas kiste, da han assisterede 5-2-scoringen med seks minutter tilbage af opgøret.

Det var anden kamp i træk, at Frans Nielsen assisterede i NHL. Han har nu lavet fem måloplæg i de første otte kampe efter nytår, men han har samtidig ikke selv scoret siden 31. december.

I Metropolitan Division holder Nielsen og co. på tredjepladsen snor i lokalrivalerne New York Rangers, der står noteret for både en kamp og et point mere i ligatabellen.

17 point adskiller dog Islanders fra førstepladsen i divisionen. Den sidder Washington Capitals tungt på, og hovedstadsklubben er også det hold på tværs af de fire divisioner i NHL, der har skrabet flest point sammen i sæsonen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip