Frans Nielsen assisterer og sikrer plads i NHL-slutspil

06/04/2016 09:59

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Ishockeyspilleren Frans Nielsen og New York Islanders gjorde selv arbejdet færdigt og sikrede en plads i NHL-slutspillet med en 4-3-sejr ude over Washington Capitals.

Dermed er newyorkerne klar til NHL-slutspillet for andet år i træk, da de ikke længere kan hentes af holdene længere nede i tabellen.

Frans Nielsens holdkammerat Thomas Hickey sørgede for den afgørende scoring i overtiden, efter at den ordinære spilletid var endt 3-3. Stjernen John Tavares stod for oplægget til 3-3-målet.

Washington var ellers foran med 3-1 indtil midten af tredje periode, så det lignede længe en sejr til hjemmeholdet.

Men New York fik reduceret til 2-3 ved Kyle Okposo, som blev assisteret af Frans Nielsen, og så lugtede udeholdet pludselig chancen for en plads i slutspillet, som krævede to point.

New York-spilleren Anders Lee scorede målet til 3-3, som sørgede for overtid. Her endte det med den påkrævede New York-sejr og en plads i slutspillet.

Det er første gang, at New York er videre til slutspillet to år i træk, siden holdet gik videre til de afgørende kampe tre år i træk fra 2002 til 2004.

I en af de øvrige NHL-kampe scorede Mikkel Bødker til 1-2-reducering for Colorado Avalanche, som endte med at tabe 3-4 på udebane til Nashville Predators.

/ritzau/