Frans Nielsen scorer dobbeltpoint i New York-opgør

07/03/2016

For tredje gang i sæsonens tre indbyrdes kampe vandt New York Islanders over bysbørnene fra New York Rangers i den bedste nordamerikanske hockeyliga, NHL.

Sejren lød på 6-4, og kampen havde danske Frans Nielsen i en af hovedrollerne.

Danskeren scorede et mål og lavede en assist, og blev således kampafgørende for Islanders.

Det målrige opgør tog fart allerede fra første periode, der sluttede 4-3 til Islanders. Frans Nielsen assisterede Kyle Okposos mål til 3-0 efter kun fire minutter.

Men så ændrede kampen karakter.

Anden periode var fuldstændig målløs på trods af store chancer i begge ender.

Kampen skulle imidlertid hen til midten af tredje periode, før der igen blev scoret.

Her udlignede Rangers ved Derick Brassard, men med kun halvandet minut tilbage på uret bragte Islanders sig igen foran, da Cal Clutterbuck scorede direkte efter et face-off.

Ganske få sekunder efter opfangede Frans Nielsen en løs puk, som han sendte konsekvent i et tomt Rangers-mål, der var blevet forladt i et sidste forsøg på at fremtvinge en udligning.

Dermed vandt Islanders en dramatisk kamp 6-4.

New York Rangers er ellers traditionelt storebroren i forholdet mellem de to New York-klubber.

Men efter sejren søndag er Islanders nu kun tre point efter Rangers i Metropolitan Division, og holdet fra New York-bydelen Brooklyn har endda tre kampe i baghånden.

Islanders og Rangers spiller et sidste indbyrdes opgør i denne sæson 7. april i Madison Square Garden.

Det var formstærke Islanders' syvende udekamp på stribe. Det har resulteret i seks sejre og et nederlag i overtid, hvilket også giver et enkelt point i NHL.