Frans Nielsen scorer forgæves på tilbagevendt legende

07/12/2014

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen scorede kampens første mål, da hans klub New York Islanders lørdag aften amerikansk tid tabte 4-6 på udebane til St. Louis Blues i NHL.

New York-klubben kom ellers foran med 3-0 i første periode, efter at Frans Nielsen havde åbnet målfesten med et nemt mål i powerplay, da pucken noget tilfældigt havnede foran den 30-årige herningenser.

Men i anden periode var kampen vendt fuldstændig på hovedet, og hjemmeholdet fik udlignet til 3-3, inden New York Islanders mod slutningen af perioden igen bragte sig foran på et mål, som Frans Nielsen assisterede.

St. Louis Blues havde den 42-årige canadiske målmandslegende Martin Brodeur på mål, selv om han egentlig stoppede sin karriere sidste forår. Men da Missouri-holdet fik skadesproblemer, snørede han igen skøjterne til en kamp på højeste niveau lørdag aften.

Og med hans hjælp fuldendte St. Louis Blues comebacket. I tredje periode scorede holdet tre gange, og da Frans Nielsens hold samtidig ikke formåede at passere den aldrende Brodeur i Blues-buret, endte kampen 6-4.

Mikkel Bødker scorede et fornemt mål med et frækt håndledsskud til slutresultatet 2-5, da hans klub Arizona Coyotes tabte på udebane til Boston Bruins.

Jannik Hansen kom ikke på måltavlen, da Vancouver Canucks på hjemmebane ligeledes tabte 2-5 til de canadiske rivaler fra Montreal Maple Leafs.