Frans Nielsen stråler trods nederlag

23/10/2013

Frans Nielsen styrer mod en fantastisk sæson i NHL, men Danmarks bedste NHL-spiller kunne ikke forhindre, at hans New York Islanders tabte 4-5 til Jannik Hansens Vancouver natten til onsdag.

Vancouver kunne forlade isen på Long Island efter Brad Richardsons scoring godt og vel to minutter inde i overtiden.

Forinden havde Frans Nielsen scoret en gang og leveret to målgivende afleveringer, mens Peter Regin og Jannik Hansen hver lavede en enkelt assist i kampen.

Jannik Hansen måtte forlade isen allerede i første periode. Danskeren havde et sammenstød med banden efter en nærkamp, og vendte ikke tilbage til kampen.

Peter Regin satte målfesten i gang tidligt i første periode. Danskeren modtog pucken bag Vancouvers mål og forsøgte at snige pucken rundt om målet. Vancouver-keeper Roberto Luongo reddede, men Brock Nelson scorede på riposten efter Regins forsøg.

Kort efter stod Frans Nielsen bag afleveringen til målet til 2-0 for New York Islanders, og allerede inden kampen var 10 minutter gammel, havde også Jannik Hansen spillet en rolle. Hansen stod for afleveringen til Daniel Sedin, som udlignede til 2-2.

I anden periode assisterede Frans Nielsen til føring 3-2, og da Vancouver havde scoret to gange, sørgede danskeren for et point til Islanders, da han bragte kampen til overtid med sin scoring til 4-4 kun et minut og 12 sekunder før tid.

Frans Nielsen er oppe på fem scoringer og i alt 11 point i ni kampe.

I Montreal måtte Lars Eller forlade isen uden at være noteret for point. Montreal tabte hjemme med 3-4 til Edmonton.

Mikkel Bødker og hans Phoenix Coyotes vandt hjemme med 4-2 over endnu et canadisk hold, Calgary. Bødker assisterede på Phoenix' scoring til 2-0.

Målmanden Frederik Andersen, som forleden fik en flot debut i NHL for Anaheim Ducks, var tilbage på bænken, da holdet mødte Toronto. Canadierne vandt 4-2 og stoppede Anaheims stime med syv sejre i træk.