Frans Nielsens straffescoring sender Islanders mod sejr

06/02/2015

Den danske ishockeyprofil Frans Nielsen spillede en central rolle i afslutningen, da New York Islanders torsdag slog Philadelphia Flyers 3-2 i NHL-ligaen.

Nielsen scorede i den afgørende straffeslagskonkurrence. Han satte sikkert det første forsøg ind, og det lignede en afgørelse.

Men Wayne Simmonds udlignede for Flyers, så der måtte 14 forsøg til, inden Islanders vandt straffeslagskonkurrencen med to scoringer mod én.

Dermed satte Islanders en stopper for Philadelphias sejrsrække, der talte fire sejre på stribe.

I den ordinære kamp lignede det ellers en hjemmesejr til Philadelphia, der bragte sig foran 2-0 midt i anden periode.

Men to sene scoringer i samme periode skabte balance for Islanders ved 2-2, der holdt gennem hele tredje periode.

Hos Anaheim Ducks passede Frederik Andersen målet i hele kampen i udesejren på 5-2 over Nashville Predators.

Anaheim fører nu Western Conference foran netop Nashville.

Jannik Hansen havde en mindre succesfuld aften, da hans hold Vancouver Canucks på hjemmebane tabte 1-5 til San Jose Sharks.