Frans Nielsens straffeslag sikrer Islanders-sejr

Den danske ishockeystjerne Frans Nielsen fortsætter med at levere markante præstationer for sin klub, New York Islanders, i NHL.

Natten til fredag blev Nielsen matchvinder, da holdet fra Long Island besejrede Tampa Bay Lightning med 2-1 på udebane.

Den tidligere Herning-spiller stod for sejrsmålet ved som den eneste at score i den straffekonkurrence, der afgjorde kampen.

Frans Nielsen nettede på Islanders' første forsøg, da han udplacerede Ben Bishop i Tampa-målet.

Ikke med baghånden, som tidligere var danskerens hemmelige våben i den slags situationer, men med et tørt forhåndsvip til venstre for keeperen.

I den ordinære kamp blev Nielsen også noteret for en assist, da Thomas Vanek sørgede for Islanders' 1-1-udligning mod slutningen af anden periode.

Det var den danske centers 37. målpoint i denne sæsons hidtidige 49 kampe.

Samtidig kunne han glæde sig over at have selskab af sin gode ven og landsmand Peter Regin, der efter fire kampe på tribunen blev genindkaldt til holdet og gled ind ved siden af Nielsen i andenkæden.

Islanders har efter en tung sæsonstart dog fortsat langt op til de pladser, der giver adgang til playoff-kampene.

Der var også succes for Mikkel Bødkers Phoenix Coyotes, som forkortede afstanden en smule til de eftertragtede playoff-pladser ved at besejre Jannik Hansens Vancouver Canucks med 1-0.

Også Lars Ellers Montreal Canadiens trak sig ud af nattens spillerunde med en succesoplevelse. Holdet slog Ottawa Senators med 5-4 efter forlænget spilletid.

Montreal Canadiens ligger solidt placeret på en playoff-plads på et tidspunkt, hvor grundspillet er godt halvvejs overstået.

/ritzau/

 

Dagens Gossip