Fransk City-stjerne: Landsholdet gør mig ikke glad

Manchester City-stjernen Samir Nasri melder søndag ud, at han er færdig på det franske landshold.

Den 27-årige midtbanespiller blev sorteret fra til sommerens VM-slutrunden af landstræner Didier Deschamps, der i et tv-interview fortalte, at Nasri kunne skade harmonien i den franske VM-trup med sit humør.

Deschamps pudsede senere sin advokat på Samir Nasris kæreste, der på Twitter havde skældt landstræneren ud.

- Lad os bare indse, at så længe han er landstræner, så tror jeg ikke, at jeg har en chance for at blive udtaget efter alt det, der er sket, siger Nasri før søndagens Community Shield mod sin tidligere klub Arsenal.

- Jeg er kun 29 år, når der er EM i 2016, men det franske landshold gør mig ikke glad. Hver gang jeg er med, så bliver der bare ballade.

- Jeg bliver mødt med anklager, og min familie lider under det, og det ønsker jeg ikke. Derfor er det bedre at stoppe og fokusere på min klubkarriere, siger Nasri.

Midtbanespilleren fortæller, at det ikke kun er forholdet til Didier Deschamps, der har fået ham til at trække landsholdsstikket. I medierne har han kunnet læse, at flere af de franske landsholdsspillere har et problem med ham.

- Han (Deschamps, red.) gjorde, hvad der i hans øjne var bedst for holdet. Jeg forstår hans beslutning. Jeg har ikke noget problem med ham. Det er bare det hele.

- Før VM skrev medierne, at nogle spillere brokkede sig over mig. Hvorfor skulle jeg være del af en gruppe med nogle spillere, som ikke en gang kan være ærlige og sige til mig, at de har et problem med mig.

- Jeg ønsker ikke at være der. Jeg er ikke glad, fastslår Nasri.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip