Fransk danskerklub tager point fra Paris Saint-Germain

Ni mål lukkede den danske målmand Jesper Hansen ind i sæsonens to første kampe i den franske liga, men fredag aften lykkedes det endelig landsholdskeeperen at holde Evian-målet rent.

Modstanderen var ellers den hårdest tænkelige, da Evian på hjemmebane tog imod det forsvarende mesterhold Paris Saint-Germain, men hovedstadsmandskabet måtte nøjes med 0-0 mod danskerklubben.

Foruden Jesper Hansen spillede Daniel Wass hele kampen, mens Nicki Bille var på banen i de første 83 minutter for Evian.

Pariserne måtte undvære den skadede superstjerne Zlatan Ibrahimovic, men med Javier Pastore og Edinson Cavani skulle man tro, at der var power nok i frontkæden til at slå den beskedne modstander.

Men Evian blev hjulpet på vej af en udvisning til Paris Saint-Germains Yohan Cabaye efter en times spil. Det var medvirkende til, at hjemmeholdet holdt stand mod den prominente modstander, hvilket indbragte sæsonens første point.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip