Fransk kunstskøjteløber jages af villige kvinder

Den franske kunstskøjteløber og OL-deltager Brian Joubert har andet end sine seks VM-medaljer og 10 EM-medaljer at prale med.

Horder af de dedikerede kvindelige fans er klar til at tage desperate midler i brug for at komme tæt på den 29-årige kvindebedårer, der til daglig bor i Poitiers i det centrale Frankrig.

- Jeg har modtaget adskillige tilbud om at blive gift, siger VM-guldvinderen i kunstskøjteløb fra 2007 til AFP og fortsætter:

- Kvinderne er villige til at lade sig skille og forlade deres hjem, så de kan flytte ind hos mig i Portiers. De er overbeviste om, at det nok skulle gå.

Ifølge charmøren går nogen af dem så vidt, at de lægger sig til at sove foran hans dør på hotellet, mens en anden kvinde tilbød ham at blive hans agent og senere påstod at være det under flere offentlige seancer.

Det voldte Joubert en masse problemer, men hysteriet stopper ikke der.

- Nogen gemmer deres undertøj i gaver. En kvinde bad mig om at skrive en autograf på hendes bryst, mens en anden ville have mig til at skrive på hendes balder, siger han med et smil.

De seneste 12 år har han samlet gaver sammen fra fans, og mængden er mildest talt mærkbar.

- Der er tøj, bamser og blomster. Jeg har beholdt malerierne og tegningerne, og bamserne har jeg givet til nogle børn. Hvis jeg samler alt sammen, som jeg har modtaget gennem årene, ville det fylde et 50 kvadratmeter stort værelse, siger Joubert.

Hæren af kvinder følger ham overalt. Nogen har fulgt ham kloden rundt i flere år - nogen helt til Japan og Kina - bare for at få et glimt af deres drømmemand.

Han er blevet venner med nogle få af dem, men intet mere end det, bedyrer han. Hans hjerte tilhører nemlig allerede en anden, siger han med en direkte til sine formentlig hjerteknuste fans.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip