Franske myndigheder til borgere: Stop med at være arrogante

Den franske udenrigsminister Laurent Fabius beder nu landets borgere om at være mere flinke og imødekommende over for de mange turister, der hvert år besøger Frankrig.

I flere internationale undersøgelser er Paris blev udråbt som en af klodens mest fjendtlige steder for udenlandske besøgende, og franskmændenes attitude over for turisterne kan have en negativ indflydelse på landets turisme.

Derfor vil myndighederne nu have franskmændene til at åbne deres hjerter for turisterne. Det skriver engelske metro

Frankrig er blandt andet verdenskendt for sin fornemme mad- og vinkultur, men døjer med et negativt indtryk af befolkningen som ligeglade og arrogante over for de mange mennesker, der hvert år besøger EU's støste land.

Læs også: London sætter ny rekord som turistby

- For at sige det diplomatisk, så har vi plads til forbedringer. Vi er alle ambassadører for Frankrig, når vi møder en udenlandsk turist, siger udenrigsminister Laurent Fabius ved lanceringen af det nye tiltag.

- Landets turisme er et klenodie, der skal beskyttes, plejes og udvikles – dét er formålet med disse nye tiltag, siger Laurent Fabius.

Den nye kampagne fra udenrigsministeriet skal også være med til at sikre, at turisterne lægger flere af deres penge i landet.

Undersøgelser har vist, at turister i Frankrig bruger langt færre penge end turister i USA. 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip