Fredericia var indstillet på afsked med Ove Pedersen

Fem måneder og én dag. Så kort tid nåede Ove Pedersen at være træner for Fredericia i den næstbedste danske fodboldrække, inden han tirsdag blev udpeget som træner for Hobro i Alka Superligaen.

Den 61-årige træner var kun ansat for resten af indeværende sæson i Fredericia, der havde indstillet sig på en snarlig afsked med ham.

- Ove har signaleret, at han kun ville være i FC Fredericia sæsonen ud, og sammenholdt med Hobro IKs store interesse har vi vurderet, at det er et godt tidspunkt at skifte træner.

- Vi står foran vinterpausen, som giver os væsentlig bedre tid til at implementere en ny cheftræner, og derfor har vi valgt at takke ja til det tilbud, vi fik fra Hobro IK, siger Fredericias direktør, Stig Pedersen, til klubbens hjemmeside.

Den østjyske klub lå i en periode til oprykning til Superligaen, og Fredericia indtager i øjeblikket femtepladsen i 1. division.

- Sammen med resten af holdet omkring truppen formåede Ove at sammensætte et yderst slagkraftigt mandskab, som præsterede på topniveau allerede fra første turneringskamp. Selvom vi kun havde 11 spillere på kontrakt, da han tiltrådte få uger forinden.

- Vi er glade for de resultater, vi har hentet på banen, og selvom det har været en kort tid med Ove ved roret, har det været en fantastisk og lærerig tid for klubben.

- Ove har bragt en masse energi og endnu mere professionalisme ind i vores fuldtids setup, og det vil vi tage med videre herfra, siger Stig Pedersen.

Frem til vinterpausen overtager Morten Dahm Kjærgaard rollen som ansvarlig for holdet.

Fredericia mangler kun en enkelt kamp i år, hjemmekampen mod Lyngbys tophold.

/ritzau/

 

Dagens Gossip