Frederik Andersen: Min bedste kamp siden skaden

Med 27 redninger på 29 skud havde Frederik Andersen både en handske og en stok med i Anaheim Ducks' sejr ude over Boston i NHL torsdag aften.

Kampen var samtidig en personlig oprejsning efter en pauver præstation søndag mod New York Rangers, hvor han lukkede tre mål ind på syv skud.

Faktisk var tre ud af Frederik Andersens seneste fire kampe inden torsdag endt med nederlag. Derfor var det en glad og lettet Frederik Andersen, der gav interview efter mødet med Boston Bruins.

- Jeg synes, at vi spiller bedre, end vi har gjort de seneste par kampe. Det går den rigtige vej lige nu, og i dag forbedrer vi de ting, vi skulle arbejde på, så det er en god sejr, siger den 25-årige dansker til Ritzau.

Kampen, som Anaheim vandt 3-2 med et mål i overtiden, var Frederik Andersens 49. fra start i denne sæson, og det har indtil videre kastet 32 sejre af sig, hvilket giver en af de bedste sejrsprocenter i ligaen.

Men efter en nakkeskade i februar har den tidligere Herning- og Frederikshavn-spiller haft det svært, og holdkammeraten John Gibson har holdt ham på bænken oftere, end det hidtil har været sædvane.

- Det er ikke gået så godt, siden jeg kom tilbage fra skaden, så i dag føles bedre, end jeg har haft det tidligere. Forhåbentlig kan jeg fortsætte det i næste kamp, lyder det fra Frederik Andersen.

Han fik i torsdagens kamp god hjælp fra sine backs, der i lange perioder holdt Boston fra at komme tæt på mål, så skuddene enten blev blokeret eller kom langvejsfra. 12 skud blokerede Anaheims markspillere, inklusive en redning på målstregen.

- Det er selvfølgelig noget, jeg sætter meget pris på, og det var godt at se. Det er fedt, at vi kæmper for hinanden på den måde, siger Frederik Andersen.

Næste udfordring for Anaheim er udekampe i weekenden mod New York Islanders med Frans Nielsen og New Jersey Devils. I alt har holdet kun seks kampe tilbage inden slutspillet, der begynder i midten af april.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip