Frederik Andersen og Anaheim overlegne i kvartfinale

01/05/2015

NHL-klubben Anaheim Ducks med danske Frederik Andersen på mål vandt torsdag aften lokal tid en sikker hjemmesejr over Calgary Flames i den første indbyrdes kvartfinale.

6-1 lød sejrscifrene, og Frederik Andersen havde en stor andel i succesen, da han snuppede næsten alle de skud, der blev sendt i hans retning.

Anaheim satte sig tungt på kampen allerede i første periode, som Ducks vandt med 2-0.

Anden periode blev vundet med samme cifre, og så var det en smal sag for Andersen og holdkammeraterne at skøjte sejren i hus i tredje periode, der blev vundet med 2-1.

Sejren føles sandsynligvis ekstra god for Frederik Andersen. Calgary Flames-målmanden Jonas Hiller spillede nemlig tidligere på sæsonen i netop Anaheim Ducks, men måtte sande, at den danske keeper var for god.

Men Hillers hævntogt endte som en fiasko torsdag aften i det sydlige Californien. Efter at have lukket fire pucker ind, blev han skiftet ud.

Næste kamp i serien spilles søndag - også på Anaheim Ducks' hjemmebane.