Frederik Børm skifter KIF Kolding København ud med Skjern Håndbold

Skrevet af Elo Christoffersen

30/01/2013
Skjern Håndbold har sikret sig forsvarsspecialisten Frederik Børm, der efter indeværende sæson skifter KIF Kolding København ud med de grønklædte vestjyder. Det sker på en toårig kontrakt, der starter 1. juli. 24-årige Frederik Børm, der har optrådt 11 gange for A-landsholdet og 38 gange på Ulandsholdet, ser frem til at optræde i Skjern Bank Arena. - Jeg glæder mig rigtig meget til at trække den grønne trøje over hovedet, og jeg har jo oplevet at Skjern Bank Arena er et rigtig svært sted at komme hen som modstander. Nu glæder jeg mig til, at det bliver min hjemmebane, siger Frederik Børm. Med tilgangen af Frederik Børm er truppen til næste sæson nu på plads i Skjern Håndbold.

Mest læste i dag

Skjern Håndbold har sikret sig forsvarsspecialisten Frederik Børm, der efter indeværende sæson skifter KIF Kolding København ud med de grønklædte vestjyder.

Det sker på en toårig kontrakt, der starter 1. juli.

24-årige Frederik Børm, der har optrådt 11 gange for A-landsholdet og 38 gange på Ulandsholdet, ser frem til at optræde i Skjern Bank Arena.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at trække den grønne trøje over hovedet, og jeg har jo oplevet at Skjern Bank Arena er et rigtig svært sted at komme hen som modstander. Nu glæder jeg mig til, at det bliver min hjemmebane, siger Frederik Børm.

Med tilgangen af Frederik Børm er truppen til næste sæson nu på plads i Skjern Håndbold.