Frederik Holst: Vi er bedre rustet til midtugekampe

Brøndby var ude i en 120 minutters maratonkamp mod Hibernian torsdag, men der var ingen Europa League-tømmermænd at spore, da holdet søndag eftermiddag besejrede oprykkerne fra Silkeborg med 2-0.

Det skyldes blandt andet, at træner Alexander Zorniger havde valgt at ændre på hele fem positioner i forhold til torsdagens kamp.

En af de spillere, der havde fundet vej til startopstillingen mod Silkeborg, var Frederik Holst, og ifølge ham er Brøndby blevet bedre rustet til at spille midtugekampe under Alexander Zorniger.

- Vi har tidligere haft problemer med at spille en god kamp i weekenden, når vi har spillet midtugekamp, men det har ændret sig. Vi er kommet i sindssygt god form, og det har været afgørende.

- Selvfølgelig er benene trætte og ømme, men det mærker man ikke nær så meget, når man vinder fodboldkampe, siger Frederik Holst, der scorede for anden kamp i træk.

Fra sidelinjen kunne Alexander Zorniger se sit mandskab dominere kampen fra start til slut, og han var generelt tilfreds med Brøndby-spillernes præstation.

- Vi har spillet mange kampe de seneste uger, og derfor var det nødvendigt at ændre i startopstillingen, hvis vi skulle have et ordentligt resultat.

- Det vil ikke give nogen mening at bruge de samme 11 spillere hver eneste kamp, fordi så kan de ikke gøre deres job. Det vil de simpelthen være for trætte til, siger han.

Med sejren over Silkeborg har Brøndby fået en drømmestart på den nye sæson med seks point efter to kampe.

- Spørgsmålet er ikke, hvor længe vi kan blive ved med at vinde. Spørgsmålet er mere, hvor længe vi kan blive ved med at performe på den måde, som vi gerne vil. Det er det vigtigste for mig, siger Alexander Zorniger.

Brøndbys næste opgave bliver på torsdag, når de gæster Hertha Berlin i Europa League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip