Frederik Løchte server Wozniacki varm til aftenkamp

Modstanden på den anden side af nettet var kompetent, da Caroline Wozniacki klokken 15.30 dansk tid pudsede formen af inden onsdagens anden runde-kamp ved Wimbledon.

Danmarks bedste herrespiller og tidligere Wimbledon-mester Frederik Løchte Nielsen agerede såkaldt hitting-partner for Wozniacki.

Mens den nu pensionerede legende Kim Clijsters trænede sin nye elev Yanina Wickmayer på bane to, var Wozniacki og Løchte i aktion på bane fire.

Her fyrede Frederik Løchte Nielsen den ene serv af sted efter den anden for at skærpe Wozniackis returneringer inden mødet med den 189 centimeter høje englænder Naomi Broady, der servede fremragende i sin sejr i første runde.

Kampen mellem Wozniacki og Broady var oprindeligt programsat som onsdagens fjerde på bane to, men i det redigerede program proppede arrangøren en afbrudt kamp fra tirsdag ind på banen som dagens anden.

Derpå skal to herresingler afvikles, og derfor kan klokken nemt blive mindst 20 dansk tid, inden banen er klar til danskeren.

Det er dog ikke utænkeligt, at kampens flyttes til en anden bane - muligvis Centre Court eller bane et - hvis onsdagens program bliver hurtigere afviklet her.

Caroline Wozniacki stiller op som klar favorit mod Broady, der rangerer som verdens nummer 163 og for første gang befinder sig i anden runde af Wimbledon.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip