Frederik Sørensen involveret i Köln-nedtur

12/09/2015

Frederik Sørensen prøvede lørdag for første gang at tabe med FC Köln i Bundesligaen. Og sikke en nedtur.

Den danske midterforsvarer var sammen med holdkammeraterne på besøg hos Eintracht Frankfurt, der vandt med 6-2.

23-årige Sørensen tabte allerede efter blot tre minutter en hovedstødsduel til hjemmeholdets rutinerede angriber Alexander Meier, der headede et indlæg i mål til 1-0.

Indlægget fra højrekanten lå bag danskeren, der måtte løbe baglæns for at komme hen til bolden, hvor Alexander Meier hoppede højere end både Sørensen og holdkammeraten Pawel Olkowski.

Efter bare et kvarter øgede hollandske Luc Castaignos til 2-0 for Frankfurt, og igen var Frederik Sørensen tæt på hjemmeholdets målscorer.

En dybdeaflevering blev sendt frem mod Castaignos, der blev passet op af den tidligere Juventus-dansker. Sørensen var måske en anelse tøvende og fik ikke tacklet hollænderen.

Både Alexander Meier og Luc Castaignos scorede en gang yderligere før pausen, mens Anthony Modeste undervejs fik reduceret til 1-3 på Frankfurts målmand Lukas Hradecky, der har en fortid i dansk fodbold.

Alexander Meier blev i slutfasen noteret for sin tredje scoring, da han cementerede Frankfurt-sejren med kampens sidste scoring.

Frankfurt og FC Köln ligger placeret side om side i Bundesligaen med syv point efter fire spillerunder.

Frederik Sørensen skiftede i sommerpausen fra italienske Juventus til FC Köln på en kontrakt af fire års varighed.